foto

Savio Riccardi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Detective per Caso
2013 Rodolfo Valentino - La leggenda (TV film)
2009 Matky to vědí nejlíp (TV film)
Odhalená pravda (TV film)
Čarodějnice roku (TV film)
2008 K. Il bandito
Nikdy nezapomenu (TV film)
2007 Graffio di tigre (TV film)
Ženy z ocele (TV film)
2006 Palte do mne
Svatá rodina (TV film)
2004 Madame (TV film)
2001 Piccolo mondo antico (TV film)
1999 Stíny (TV film)
1998 Rovnocenný soupeř (TV film)
1997 Teo (TV film)
1996 Venere di Willendorf, La
Vrindavan Film Studios

TV seriály

2017 Sorelle (TV seriál)
2015 Solo per amore (TV seriál)
2012 Le tre rose di Eva (TV seriál)
2008 Mogli a pezzi (TV seriál)
2007 Lady detektiv (TV seriál)
Questa è la mia terra vent'anni dopo (TV seriál)
2006 L'onore e il rispetto (TV seriál)
Questa è la mia terra (TV seriál)
2005 Caterina e le sue figlie (TV seriál)
2003 Elisa z Rivombrosy (TV seriál)
2002 Giorni da Leone (TV seriál)
2000 Valeria medico legale (TV seriál)
1998 Costanza (TV seriál)
Cronaca nera (TV seriál)
1997 Trenta righe per un delitto (TV seriál)

Dokumentární

2006 Sfuoco su di me