foto

Cris af Enehielm

  • nar. 24.3.1954 (66 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Halloo Jumala
Kolme kertomusta kaipauksesta (TV film)
2016 Autobiografia
God hates Finland
2014 Paras ystävä
2011 Kam jsme kdysi šli
1998 Hämähäkkihuijaus (TV film)
1992 Brunnen
1986 Ursula
1985 Suuri illusioni

TV seriály

2019 Hiljaisten palvelijat (TV seriál)
Ruumiinnoutajat (E01)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
1998 Vägsjälar (TV seriál)

Dokumentární

2000 Toisen Jumalan lapset
1986 Laulu
Nykytaiteen museo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky