foto

Anton Sokolov

  • nar. 22.6.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Les
2014 Smajlik
2012 1812. Ulanskaja ballada

TV seriály

2018 Čužaja krov (TV seriál)
2016 Zabuď i vspomni (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Svoja vina (S04E03)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Točka "zero" (S03E11)
2008 Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky