foto

Alexandra Reběnok

  • nar. 6.5.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Voskresenye
2017 Nasťa
Něvesta
Znak
2016 Razbudi meňa
2015 Braťja Č
2014 Do svidanija, mama
2012 Poka noč ně razlučit
2010 Gluchar v kino
2009 Muži ženy a čert s nimi
Nevesta ljuboj cenoj

TV seriály

2019 Soděržanki (TV seriál)
2018 Mjortvoje ozero (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Naljot (TV seriál)
Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
2015 Pensilvanija (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2014 Soblazn (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
2010 Škola (TV seriál)
2009 Krem (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Paděnije (S01E25)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace