foto

Natalija Soldatova

  • nar. 11.2.1979 (41 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2016 Moroz po kože
2009 Golubka
1999 Mama

TV seriály

2016 Sljozy na poduške (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
2013 Nězabudki (TV seriál)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2011 Gjulčataj (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky