foto

Dmitrij Zeničev

  • nar. 13.9.1971 (49 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dva mgnovenija ljubvi (TV film)
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2010 Alexandra (TV film)
2009 Golubka
2008 Vybor mojej mamočki (TV film)
2006 Satisfakcija (TV film)

TV seriály

2018 Suchar (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Mat v tri choda (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky