foto

Magdalena Boczarska

  • nar. 12.12.1978 (40 let)
    Kraków, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski
Zimna gra
2017 Kommissarin Lucas - Löwenherz (TV film)
Umění milování
Unter deutschen Betten
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
Poslední rodina
Wellness für Paare (TV film)
2015 Podivné nebe
2014 Občan
2013 V úkrytu
2012 Bejby Blues
Ixjana
2011 Jak się pozbyć cellulitu
2010 Růžička
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
Nula
2008 Lejdis
2007 Futro
Testosteron
2006 Pod powierzchnią

TV seriály

2018 Pod powierzchnią (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
Kim jesteś? (S04E09)
další epizody (17)
2016 Druga szansa (TV seriál)
It’s showbusiness (S02E07)
Nie daj mi odejść (S02E06)
Show must go on (S02E04)
další epizody (17)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzien Sadu (S01E06)
Przymierze (S01E04)
Przebudzenie (S01E02)
2014 Zločin (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Domino (S04E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S06E09)
2013 Lekarze (TV seriál)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Porachunki (E06)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
další epizody (10)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (9)
2008 39 i pół (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wielkanoc '41 (S01E07)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace