foto

Magdalena Boczarska

  • nar. 12.12.1978 (38 let)
    Krakov, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej
2016 Engelmacher – Der Usedom-Krimi (TV film)
Poslední rodina
Wellness für Paare (TV film)
2015 Podivné nebe
2014 Občan
2013 V úkrytu
2012 Bejby Blues
Ixjana
2011 Jak sie pozbyc cellulitu
2010 Růžička
2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny
Nula
2008 Lejdis
2007 Futro
Testosteron
2006 Pod powierzchnia

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
2015 Pakt (TV seriál)
Dzien Sadu (S01E06)
Przymierze (S01E04)
Przebudzenie (S01E02)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
39 i pół (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace