foto

Jari Sillanpää

  • nar. 16.8.1965 (54 let)
    Ludvika, Dalarnas län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Joulun Tähdet 2016 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert)
2011 Tangomarkkinat: Suomalainen tango (koncert)
2003 Nordisk julekoncert 2003 (koncert)

TV seriály

2014 Kekäläisen kesäduuni (TV seriál)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2005 Pääroolissa (TV seriál)
2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2017 Meidän romanssi (koncert)
Paula Koivuniemi @studio (TV film)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2007 Vexi Salmi - Rahvaan Ruuneperi (TV film)
2004 Hiljaa yössä - Tangomarkkinat 20v (TV film)
2003 Jari Sillanpään joulu (koncert)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Melkein unplugged (TV pořad)
Posse (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
Vapun valtakunta (TV pořad)
2013 Hjallis (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 2004 - Suomen karsinta (TV pořad)
Noriko Show (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
1999 Haluatko miljonääriksi? (TV pořad)
1998 Eurovision laulukilpailu 1998 - Suomen karsinta (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Kesäillan valssi (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1993 Onnenpyörä (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky