foto

Jérôme Deschamps

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Numéro une
2010 Má odpoledne s Margueritte
2009 Kocour v botách
2002 Filles, personne s'en méfie, Les
1996 Čára života
1994 Odloučení
1987 Un homme amoureux
1977 Partage de midi, Le (TV film)
1975 Ondine (TV film)
1974 Láska v dešti

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)

Dokumentární

2014 Si l’Opéra Comique m’était conté - Soirée du Tricentenaire (TV film)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Kocour v botách

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kocour v botách

TV seriály

1994 Deschiens, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace