foto

Laurence Lerel

  • nar. 7.7.1969 (50 let)
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Les Passeurs (TV film)
2000 Americká stopa
1997 La Divine Poursuite
Přítel mého syna (TV film)
Un homme digne de confiance (TV film)
1996 Bougeotte, La (TV film)
Velká cesta
1994 Odloučení
Parfum d'Yvonne, Le
1993 Jacques le fataliste

TV seriály

2001 Central nuit (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Jeannina smrt (S09E07)
1999 La crim' (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky