foto

Jasučika Nagaoka

  • nar. 1959
    Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Seikai no senki III
2001 Seikai no senki: Tokubecu hen (TV film)
2000 Seikai no danšó: Tandžó
Seikai no monshō: Tokubetsuhen (TV film)
1999 Jaja uma quartet
1995 Idol Project

TV seriály

2007 Kiss Dum: Engage Planet (TV seriál)
2004 Šinkon gattai Godannar!!: Second Season (TV seriál)
2003 Šinkon gattai Godannar!! (TV seriál)
2001 Seikai no senki II (TV seriál)
2000 Seikai no senki (TV seriál)
1999 Hvězdný erb (TV seriál)
1995 Mahó kiši Rayearth 2 (TV seriál)
1994 Šin Cutey Honey (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky