foto

Dominique Baron

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Colombine (TV film)
2010 Bouře (TV film)
2007 Notable donc coupable (TV film)
2004 L'un contre l'autre (TV film)
Tresse d'Aminata, La (TV film)
2002 Fleurs de Maureen, Les (TV film)
Grande brasserie, La (TV film)
2001 La tortue (TV film)
2000 Marie et Tom (TV film)
1998 Tous les papas ne font pas pipi debout (TV film)
Une semaine au salon (TV film)
1997 Dům na útesu (TV film)
1996 Baloche (TV film)
1993 Pepita (TV film)
1992 Fou de foot (TV film)
1991 Appelez-moi Tonton (TV film)

TV seriály

2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Le Miroir aux enfants (S01E01)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Colombine (TV film)
2010 Bouře (TV film)
1997 Dům na útesu (TV film)
1996 Baloche (TV film)
1993 Pepita (TV film)

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1995 Lettre ouverte à Lili (TV film)
1925 Pepita Jiménez

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky