foto

François Barluet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le Jeu de la vérité
2013 Zlatá klícka

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
1996 L'Un contre l'autre (TV seriál)
Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 Dívky od vedle (TV seriál)
Petit bout de banane (E158)
1994 Extrême Limite (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)
1991 Cas de divorce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky