foto

Aimo Räsänen

  • nar. 26.12.1965 (52 let)
    Vehmersalmi, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miami
2013 Kalervo Palsa ja kuriton käsi
2011 Pussikaljaelokuva
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2007 Kirkkaat kaakelit (TV film)
2005 Game Over
Rakastuin mä luuseriin
2004 Střihač psích drápů
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
1998 Kaapin salat (TV film)
Saari (TV film)
1996 Isältä pojalle
1994 Hiljaiset laulut (TV film)
Viimeinen ilta (TV film)
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)

TV seriály

2017 Myrskyn jälkeen (TV seriál)
Eteenpäin! (E03)
Duel (E02)
Suomi on elämänsä kunnossa (E01)
2015 Ismo (TV seriál)
2014 Tehdas (TV seriál)
Peli-ihmiset (S02E02)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Hääyllätyksiä (S03E06)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
další epizody (5)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (5)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2001 Joulukalenteri (TV seriál)
1999 Herra Heinämäen Lato-orkesteri (TV seriál)
Hovimäki (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)
Nahkiaiset (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Lähempänä taivasta (TV seriál)

TV pořady

2006 Kohtauspaikka: Luokkakuva (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace