foto

Massimo De Francovich

  • nar. 1936
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Grech
Zgodbe iz kostanjevih gozdov
2014 Le due leggi (TV film)
2013 Ať žije svoboda
Velká nádhera
2011 Il villaggio di cartone
Violetta (TV film)
2010 Matrimoni e altri disastri
2004 Ovunque sei
2000 Manoscritto del principe, Il
Vita altrui, La
1998 Onorevoli detenuti
1997 Le mani forti
1995 Pasolini, un delitto italiano
1984 Sicilská spojka

TV seriály

2016 Non dirlo al mio capo (TV seriál)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2007 Boris (TV seriál)
1974 Sotto il placido Don (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky