foto

Barbara Kałużna

  • nar. 10.8.1975 (44 let)
    Gliwice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dżej Dżej
2003 Počasí na zítra
Superprodukcja
2002 Sfora: Bez litości
2000 Nie ma zmiłuj
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
1999 Operacja "Koza"

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (7)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
Zamęt (S05E05)
Strzępy (S05E03)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Karta Polaka (S02E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pingwin (S17E10)
2016 Strażacy (TV seriál)
Życie na kredyt (S02E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Lew który lubił tylko pomidory (E05)
Zakaz palenia (E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przed ślubem (S13E02)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2011 Hip Hip Hurá (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (7)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Ucieczka (E12)
další epizody (14)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Eksperyment (S01E02)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
Stacyjka (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky