foto

Lewis Howden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Za ty v nebezpečí
2007 Taggart: Domácí násilí (TV film)
2000 Aberdeen
1994 Modrý chlapec (TV film)

TV seriály

2019 Shetland (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
Episode 1 (S05E01)
2016 Shetland (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2013 Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2002 Still Game (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1996 Turning World (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Láska na laně (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky