foto

Susannah Hoffmann

  • nar. 20.3.1963 (56 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Tyranosarie (TV film)
Wilby Wonderful
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2002 Crossed Over (TV film)
2001 Obžalovaná (TV film)
2000 Odvážná láska (TV film)
1999 Dear America: A Journey to the New World (TV film)
Touched
1998 Edison: The Wizard of Light (TV film)
Sleeping Dogs Lie
1993 Ascension Express (TV film)
1991 Eye of the Widow
1989 Milénium
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
The Brain
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Echoes in the Darkness (TV film)
Hearts of Fire
Lena: My 100 Children (TV film)

TV seriály

2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2016 Slasher (TV seriál)
The One Who Sows His Own Flesh (S01E06)
Ill-Gotten Gains (S01E05)
An Eye for an Eye (S01E01)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Noc zapadajícího slunce (S02E16)
Akta X (TV seriál)
Panenka (S05E10)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Světlo (S01E16)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace