foto

Piotr Polk

  • nar. 22.1.1962 (58 let)
    Kalety, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Negocjator (TV film)
2019 Jak poślubić milionera?
2017 Na układy nie ma rady
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Kochaj
2013 Kanadyjskie sukienki
2012 Nejmilejší nepřítel
2009 Miasto z morza
1998 Demony wojny wg Goi
1995 Dama kameliowa (TV film)
Plukovník Kwiatkowski
1994 Voyage en Pologne (TV film)
1993 Jen strach (TV film)
Lepiej być piękną i bogatą
Schindlerův seznam
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1991 Panny i wdowy
1990 Stan strachu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Umění milovat
1988 I skrzypce przestaly grac
Zuraw i czapla (TV film)
1987 Smierc Johna L.

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Feniks (S06E09)
Kryzys nasz powszedni (S06E07)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Niewidzialny (S24E02)
Wokaliści (S24E01)
Gość w dom (S23E12)
další epizody (14)
2019 DNA (TV seriál)
Giv det videre (E08)
Moster Nova (E07)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
další epizody (25)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Stalkerka (S22E13)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
další epizody (26)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Ogrzej mnie (S03E08)
W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (22)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S20E13)
Łopianowo (S20E12)
Bez hamulców (S20E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (25)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wahadełko (S16E13)
Napad doskonały (S16E12)
Reggae (S16E11)
další epizody (24)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Komitet rodzicielski (E12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
Rave Party (S14E12)
Sekretny układ (S14E11)
další epizody (26)
2014 Lekarze nocą (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Wbrew planom (S05E13)
Oblicza miłości (S05E12)
Nadzieje i obawy (S05E11)
další epizody (23)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jama (S12E13)
Złoty interes (S12E12)
Demony (S12E11)
další epizody (25)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (10)
Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Przychodzimy, odchodzimy, cichuteńko... (S03E11)
další epizody (22)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
Kolekcjoner (S10E12)
Radar (S10E11)
další epizody (23)
2012 Lekarze (TV seriál)
Zacząć na nowo (S01E13)
Jedno zdecydowane cięcie (S01E05)
Nic nie jest takie, jakim się wydaje (S01E03)
další epizody (4)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Obrączka (S08E13)
Czarna wdowa (S08E12)
Sztuka dojrzewania (S08E11)
další epizody (24)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zaginiony (S06E13)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
další epizody (25)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Helena (S04E12)
Spływ (S04E11)
Zaklęty rewir (S04E10)
další epizody (26)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Bomba w górę (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Miłość Natalii (S02E17)
Egzamin (S02E16)
Sekrety klasztoru (S02E15)
další epizody (17)
2008 Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Funio (E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wypadek (S01E13)
Aniołek (S01E12)
Zemsta (S01E11)
další epizody (13)
2007 Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (11)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Codzienna 2 m. 3 (TV seriál)
Episode 34 (S02E34)
Episode 33 (S02E33)
Episode 32 (S02E32)
další epizody (16)
2005 Wiedźmy (TV seriál)
Niebezpieczne związki (E07)
Spadek (E05)
Cud na Pradze (E02)
další epizody (4)
2004 Oficer (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Znacz(o)ne pieniądze (E25)
Plebania (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Zaklęta (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Kanclerz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky