foto

Piotr Polk

  • nar. 22.1.1962 (55 let)
    Kalety, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kochaj
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2013 Kanadyjskie sukienki
2009 Miasto z morza
1998 Demony wojny wg Goi
1995 Dama kameliowa (TV film)
Plukovník Kwiatkowski
1994 Voyage en Pologne (TV film)
1993 Lepiej byc piekna i bogata
Schindlerův seznam
Tylko strach (TV film)
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1991 Panny i wdowy
1990 Stan strachu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Umění milovat
1988 I skrzypce przestaly grac
Zuraw i czapla (TV film)
1987 Smierc Johna L.

TV seriály

2015 Nie rób scen (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 10 (S07E10)
2013 2xl (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Codzienna 2 m.3 (TV seriál)
Oficer (TV seriál)
Wiedzmy (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Zakleta (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Kanclerz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace