foto

Zoe Burtsow-Huelvan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2013 Rölli ja kultainen avain
2004 Vares - Yksityisetsivä
2002 Tappava säde (TV film)
2001 Kolme valhetta (TV film)
1997 Lahja (TV film)
1996 Laskettu aika (TV film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1990 1943 elokuu (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
C'est la vie, neiti Fagerholm (TV film)
Špinavé ruce (TV film)

TV seriály

2020 White Wall (TV seriál)
Slutet är nära (E08)
Avstängd (E07)
Det oförklarliga (E06)
další epizody (8)
2019 Hiljaisten palvelijat (TV seriál)
Tuli ei puhdista (E05)
Suru yhdistää (E04)
Japani (E03)
další epizody (5)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2005 Alright? Alright! (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Hobitit (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)

Dokumentární

2019 Suurkaupungin kasvot (TV seriál)
Värit (E02)
Rytmi (E01)
2017 Itse asiassa kuultuna: Esko-Juhani Tennilä (TV film)
Urheilu-Suomi (TV seriál)
Fanit (E09)
Keihäskansa (E03)
Lätkähullujen maa (E02)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2008 Pravda o sauně (TV film)

TV pořady

2018 MGP - Melodi Grand Prix 2018 (TV pořad)
UMK18 (TV pořad)
2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2011 Vaalit 2011 (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
1988 Pohjantähden alla (TV pořad)
1986 Miss Suomi 1986 (TV pořad)
1985 Soitinmenot (TV pořad)

Koncert

2012 Maailmanlopun sushibaari - Ismo Alanko (koncert)
1990 Ismo Alanko: Kun Suomi putos puusta (koncert)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Iskelmäprinssi

Kostymérská filmografie

Koncert

1990 Ismo Alanko: Kun Suomi putos puusta (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky