foto

Bernard Bloch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Coucher de soleil sur le 9-3
1996 Morlock - Der Tunnel (TV film)
1994 Kabloonak
1993 Paranoïa
1981 Le 28 mars, 20 heures... (TV film)
1980 Fernand
Kůň v betonu (TV film)

TV seriály

1997 Combats de femme (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Loupež v supermarketu (S06E05)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E03)
1984 Série noire (TV seriál)
La Fée carabine (E30)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 De chair et de lait

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 De chair et de lait

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 De chair et de lait

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky