foto

Maciej Dutkiewicz

  • nar. 2.10.1958 (62 let)
    Krynica, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Wyzwanie
2013 Polská sibiriáda
1999 Fuks
1997 Nocne graffiti

TV seriály

2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2003 Defekt (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Wyzwanie
1999 Fuks
1997 Nocne graffiti

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 48 (S02E48)
Episode 46 (S02E46)
Episode 36 (S02E36)
další epizody (10)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 22 (S01E22)
Episode 20 (S01E20)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2017 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Loteria (S17E13)
Chłopaki (S17E12)
Przypadkowa druhna (S17E11)
další epizody (6)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2011 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
Adrenalina (S06E11)
Rodzinne więzi (S06E10)
další epizody (10)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Samotne serca (S04E09)
W kręgu podejrzeń (S04E08)
Talent (S04E07)
další epizody (4)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Islamska żona (S02E11)
Poza grą (S02E10)
Mag (S02E09)
další epizody (5)
2003 Defekt (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Dokumentární

1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky