foto

Joanna Kurowska

  • nar. 25.11.1964 (56 let)
    Gdyně, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The End
2020 Kolej na miłość
Listy do M. 4
Ostatni komers
2018 Jak pokonać kaca
2010 Milion dolarów
Śniadanie do łóżka
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2002 Den cvoka
Wszyscy swieci (TV film)
2001 Córa marnotrawna
2000 Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
1999 Dluh
1998 Nic
1997 Kroniki domowe
1994 Komedia małżeńska
1988 Niezwykla podróz Baltazara Kobera
1987 Jakub
1976 Jakub

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S13E11)
Episode 8 (S13E08)
Episode 5 (S13E05)
další epizody (8)
2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S11E12)
Episode 10 (S11E10)
Episode 9 (S11E09)
další epizody (12)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Skarb prezesa Piątka (S34E11)
Należność za leżenie (S34E06)
Podziały plemienne (S34E05)
další epizody (11)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 10 (S09E10)
Episode 9 (S09E09)
další epizody (12)
Blondynka (TV seriál)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
Cud (S06E12)
Miłosna pieśń głuszca (S06E10)
další epizody (6)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Paź królowej (S32E12)
Paco Rabaco (S32E11)
Trudno powiedzieć (S32E10)
další epizody (8)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (12)
Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kalafior (S31E11)
Orinoko (S31E10)
Arcyfakt (S31E08)
další epizody (13)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szansa (S01E13)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Motywator (S29E11)
Koszmar (S29E06)
Zbigniew Wodecki (S29E01)
další epizody (6)
2015 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Wyjadacz (S27E11)
Tajfun (S27E10)
Ram dżam dżam (S27E07)
další epizody (10)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty interes (S12E12)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Głupi Piotruś (S25E02)
Ludzie bezdomni (S24E11)
Szpital przemienienia (S24E10)
další epizody (5)
2013 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Sexi flexi (S22E13)
Człowiek, który wzuł laczki (S22E12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
I'am łoczing you (S21E12)
Powiększenie (S20E08)
2011 Daleko od noszy (TV seriál)
Największa zagadka od czasów UFO (S14E12)
2010 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Sobowtór (S17E06)
Czosnkowy Dziad (S17E04)
Nie chcem, ale muszem (S17E02)
další epizody (4)
2009 39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S02E13)
Wirus anarchii (S02E12)
Wojna domowa (S02E09)
další epizody (5)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Powołanie (S02E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kochaj albo tańcz (S15E04)
Babski wieczór (S15E02)
2008 39 i pół (TV seriál)
Nowa droga życia (S01E10)
Kawałek podłogi (S01E08)
Zorro (S01E03)
Agentki (TV seriál)
Zdrada czyli Kwiaty (E02)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Na bosaka (E45)
Bulionerzy (TV seriál)
Kohabitacja (S05E10)
Grzybobranie (S05E08)
Gospodarz domowy (S05E07)
další epizody (5)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Tatuaż (S14E09)
2007 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Nie wciskaj mi PIT-u (E48)
Magda M. (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (5)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Sylwester bez granic (S12E13)
Koniec świata męskiego bata (S12E12)
Wezyr (S12E10)
další epizody (4)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Niania (TV seriál)
Nie pamiętam mamy (S02E13)
Bulionerzy (TV seriál)
Odwieczny wróg (S04E13)
Krysia (S04E11)
Gwiazdy (S04E10)
další epizody (11)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Powołanie (S05E10)
Powołanie... (S05E09)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Grunt to rodzinka (S10E37)
2005 Biuro kryminalne (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Bulionerzy (TV seriál)
Sylwester (S03E16)
Brzemię oglądalności (S03E15)
Egzorcysta (S03E05)
další epizody (11)
2004 Bulionerzy (TV seriál)
Galernica (S01E11)
Czynsz (S01E10)
Poświęcenie (S01E09)
další epizody (5)
Dziki (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Rodzina zastepcza plus (TV seriál)
Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Królowa Francuza (S02E08)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Wyzwolenie (S01E04)
Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kraina obfitości (S06E21)
Telejajka (S06E15)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Odważny krok (S04E36)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Gej (E17)
Znachorzy (E15)
Strajk - część 2 (E05)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Cudotwórcy (E39)
Miss Policji - część II (E37)
další epizody (5)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
1990 W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Ucieczka z miejsc ukochanych (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky