foto

Radim Svoboda

  • nar. 22.10.1991 (29 let)
    Třebíč, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Cornelia (studentský film)
2017 Kontra (studentský film)
2015 Tah na branku (studentský film)
2014 Hra (studentský film)
Isabelle (studentský film)
2013 Na svazu (studentský film)

TV seriály

2020 Olo show (TV seriál)
Aký som bol? (E01)

TV pořady

2014 U6 - Úžasný svět vědy (TV pořad)
Epizoda 17 (E17)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (8)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Cornelia (studentský film)
2017 Kontra (studentský film)
2015 Tah na branku (studentský film)
2014 Hra (studentský film)
Isabelle (studentský film)
2013 Na svazu (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky