foto

Jean-Pierre Bisson

  • nar. 15.2.1944
    Charenton-le-Pont, Val-de-Marne, Francie
  • zem. 12.12.1995 (51 let)
    Beaune, Côte d'Or, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Adrien Lesage: Un week-end en Bourgogne (TV film)
Pourvu que ça dure
R.I.F.: L'île des loups, Le (TV film)
1995 Adrien Lesage: Ma fille est impossible (TV film)
Belle de Fontenay, La (TV film)
Groom, Le (TV film)
1994 Dobrou noc
Montana Blues
Règle de l'homme, La (TV film)
1993 Chambre froide (TV film)
Germinal
Prat et Harris (TV film)
1992 2 bis, rue de la Combine (TV film)
Comme un bateau, la mer en moins (TV film)
Genoux cagneux, Les (TV film)
Mes coquins (TV film)
Nuit de l'océan, La
1991 Carnassiers, Les (TV film)
Cavale (TV film)
Chladný měsíc
Sortie interdite (TV film)
Tribu, La
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
Déserteur, Le (TV film)
Goutte d'or, La (TV film)
Jean Galmot, aventurier
Nuit des fantômes, La (TV film)
Plein fer
1989 Ingénieur aimait trop les chiffres, L' (TV film)
Moitié-moitié
Radio Corbeau
Suspect, Le (TV film)
À corps et à cris (TV film)
1988 Argent, L' (TV film)
La Croisade des enfants (TV film)
La couleur du vent
Maison de Jeanne, La
Peníze (TV film)
Sueurs froides: La belle ouvrage (TV film)
1987 D'une heure à l'autre
Fils Cardinaud, Le (TV film)
Mois d'avril sont meurtriers, Les
Spolek darebáků
1986 37,2 po ránu
Adieu la vie (TV film)
Inconnue de Vienne, L' (TV film)
Lucky Ravi
Mort un dimanche de pluie
Můj švagr zabil mou sestru
Rudá zóna
Suivez mon regard
1985 Jedna nebo dvě ženy
1984 Besoin d'amour à Marseille (TV film)
1982 Jupiter 81 (TV film)
Le Quart d'heure américain
Rock (TV film)
Sorcière, La (TV film)
1979 Maréchale d'Ancre, La (TV film)
1976 Mon coeur est rouge
1975 Lily, aime-moi
1974 Sarcelles-sur-Mer (TV film)
1973 Ce que savait Morgan
1970 Élise ou la vraie vie

TV seriály

1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1995 Quatre pour un loyer (TV seriál)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1990 Cadavres exquis de Patricia Highsmith, Les (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
1987 Passions de Céline, Les (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Montana Blues

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace