foto

Robert Ellis Miller

  • nar. 18.7.1932 (88 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Walton Wedding, A (TV film)
1994 Suverén (TV film)
1993 Pravidla zabíjení (TV film)
1991 Hotel Wellesley
1989 Brenda Starrová
1988 Jestřábi
1986 Důvěrní cizinci (TV film)
1985 Other Lover, The (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)
1983 Reuben, Reuben
1981 Madame X (TV film)
1980 Baltimorský zázrak
Hra s diamanty
1978 Ishi: The Last of His Tribe (TV film)
1976 Just an Old Sweet Song (TV film)
1974 Moskevská romance
1970 The Buttercup Chain
1968 Srdce je osamělý lovec
Sweet November
1966 Každou středu

TV seriály

1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
Decision in the Ring (S01E06)
1962 The Twilight Zone (TV seriál)
The Changing of the Guard (S03E37)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Bashful Burro (S03E19)
The Case of the Prudent Prosecutor (S03E14)
1959 Philip Marlowe (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1989 Brenda Starrová

Dokumentární

2005 Filmaři proti magnátům

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky