foto

Taisija Vilkova

  • nar. 25.10.1996 (22 let)
    Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
2014 Čempiony
2013 O čjom molčat děvuški
2011 Vykrutasy

TV seriály

2017 Otličnica (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
2015 Farca (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
2013 Vangelija (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2012 Děffčonki (TV seriál)
2005 Zvězda epochi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace