foto

Vladimir Vinogradov

  • nar. 29.10.1964 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pravila mechanika zamkov (TV film)
2017 Fokusy Mendělja
2016 30 svidanij
Happy Paradise
Protiv vsech pravil
2015 Charizma
2014 Grešnik
Motylki (TV film)
2013 Machři 2
Metěl
Moskovskije sumerki (TV film)
Proščanije
2012 Priključenija Maši i Goši. Film 2
2009 Samyj lučšij film 2
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2007 Antidur
Otryv
2002 O'Key
1989 Komu na Rusi žiť...
Rákosový ráj
1988 Otcy
1987 Bajka
Bez solntsa
1986 Prodělki v starinnom duche
Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
1984 Ščastlivaja, Žeňka!

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Iskušenije (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
Vozvraščenije (E01)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ledi i maněkeny (S01E03)
Čjornyje volki (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
Priključenija Maši i Goši (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Obed u ljudojeda (S02E02)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2002 Next 2 (TV seriál)
2001 Fatalisty (TV seriál)
Konferencija maňjakov (TV seriál)
1989 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Mafija (E22)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace