foto

François Dyrek

  • nar. 16.8.1933
    Pontoise, Francie
  • zem. 17.12.1999 (66 let)
    Compiègne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Margouillat, Le
Mix-cité (TV film)
1997 Pantalon, Le (TV film)
Tempête dans un verre d'eau
Une leçon particulière (TV film)
1995 Groom, Le (TV film)
Ils n'ont pas 20 ans (TV film)
État des lieux
1994 Un jour avant l'aube (TV film)
1993 L'Affaire Seznec (TV film)
La Braconne
1992 Cerf-volant, Le (TV film)
Číslo
1991 Aujourd'hui peut-ętre...
Carnassiers, Les (TV film)
Coup suprême, Le
Tribu, La
1990 Infarkt
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
Radio Corbeau
Život a nic jiného
1988 A temnota zahalila zem
1987 One, two, flic (TV film)
Utonutí zakázáno
1986 Flagrant désir
1985 Gaffeur, Le
Mistři gagu
1984 Aéroport: Issue de secours (TV film)
1983 Rovník
Voleur de feuilles, Le
1982 Corbillard de Jules, Le
Neige et la cendre, La (TV film)
Paradis pour tous
Parti sans laisser d'adresse
Steppe, La (TV film)
1981 Asphalte
Boulanger de Suresnes, Le (TV film)
Chêne d'Allouville, Le
Fini de rire, fillette (TV film)
Jardinier, Le
Život jde dál
1980 La Petite sirène
Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
Tout dépend des filles...
1979 Divorcement, Le
Hlavička
Mors aux dents, Le
Par devant notaire (TV film)
Saint Colomban et moi (TV film)
Tendrement vache
Écoute voir...
1978 Důchodce (TV film)
Exercice du pouvoir, L'
Lazare Carnot ou Le glaive de la révolution (TV film)
M58, la magnitude du bout du monde
Passion, La (TV film)
Un balcon en forêt
Vas-y maman
1977 Le Crabe-Tambour
Les Ambassadeurs
Mer promise, La (TV film)
Monsieur Papa
Soudce zvaný šerif
Výslech
1976 Je suis Pierre Rivière
Soudce a vrah
Une place forte (TV film)
1975 Ať začne slavnost...
L'Ingénu (TV film)
Prétendants de Madame Berrou, Les (TV film)
1974 Edith Piafová
Macbett (TV film)
Sarcelles-sur-Mer (TV film)
1973 Dotěrný chlap
Le serpent
Mécontents, Les (TV film)
Projection privée
Themroc
1972 Dossiers de Me Robineau: Les cagnards, Les (TV film)
Galets d'Étretat, Les
Les dossiers de Me Robineau: Les disparus de Senlis (TV film)
Raboliot (TV film)
1971 Bouvard et Pécuchet (TV film)
L'Amour c'est gai, l'amour c'est triste
1970 Un otage (TV film)
1968 Bande à Bonnot, La
Drôle de jeu
Ho!
Tribunal de l'impossible: Nostradamus ou Le prophète en son pays (TV film)
1967 Tribunal de l'impossible: Le fabuleux grimoire de Nicolas Flamel (TV film)
1966 Chevalier des Touches, Le (TV film)
1964 Assassin viendra ce soir, L'
Le dernier jour (TV film)
1963 Baie du désir, La

TV seriály

1996 Alsaciens - ou les deux Mathilde, Les (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Zámek Oliviérů (TV seriál)
1991 Florentine, La (TV seriál)
La grande collection (TV seriál)
1986 Petit docteur, Le (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
Madame et ses flics (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1978 Gaston Phébus (TV seriál)
1977 Les samedis de l'histoire (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1975 Cécile ou La Raison des femmes: Vivre à deux (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
Mandrin (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
Homme de Picardie, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1978 Si vous n'aimez pas ça, n'en dégoûtez pas les autres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace