foto

Mariana Lima

  • nar. 17.9.1972 (48 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Terra Negra dos Kawa
O Banquete
Sedução da Carne
Simonal
2017 Předtím než zapomenu
2016 Amor em Sampa
2012 Busca, A
2011 Amor?
Rânia
2010 Radost
Suprema Felicidade, A
2004 Olga
Árido Movie
2002 Lara
1998 Kenoma
1995 Sábado

TV seriály

2018 Assédio (TV seriál)
Magnífica 70 (TV seriál)
O Clube do Inferno (S03E09)
Remorso (S03E07)
Todos Contra Um (S03E06)
další epizody (7)
2006 Pé na Jaca (TV seriál)
Synové karnevalu (TV seriál)
Elefante: O Bicho Que Não Esquece (S01E06)
Gato: O Bicho Das 7 Vidas (S01E01)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1974 Rebu, O (TV seriál)

Dokumentární

2020 A Ruptura

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky