foto

Konstantin Čepurin

  • nar. 23.3.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bystreje, čem kroliki
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Svaďba po obmenu
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Den radio
Foto mojej děvuški (TV film)
1999 Osoběnnosti russkoj bani
1996 Pionerka Meri Pikford
1995 Vorovka (TV film)
1994 Prochindiada 2
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina

TV seriály

2019 Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
Poljarnyj (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Gurzuf (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
MUR (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Těň prošlogo (S04E02)
2003 Taxistka (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
Isčeznuvšij Adonis (S01E04)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Žarkij ljod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky