foto

Konstantin Čepurin

  • nar. 23.3.1967 (51 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Bystreje, čem kroliki
2011 O čjom ješčjo govorjat mužčiny
Svaďba po obmenu
2010 O čjom govorjat mužčiny
2008 Den radio
Foto mojej děvuški (TV film)
2005 Kamenskaja 4: Těň prošlogo (TV film)
1999 Osoběnnosti russkoj bani
1996 Pionerka Meri Pikford
1995 Vorovka (TV film)
1994 Prochindiada 2
1993 Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Gurzuf (TV seriál)
Sosedi (TV seriál)
2017 Sadovoje kolco (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Kogoť iz Mavritanii (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Ottěpel (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
MUR (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2001 Syščiki (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Žarkij ljod (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace