foto

Oleg Almazov

  • nar. 16.10.1972 (46 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrika
2016 Sparta
2015 Alla v poiskach Ally
Ijerej-San. Ispoveď samuraja
2013 Puťovka v žizň
2012 Koma (TV film)
Oazis ljubvi (TV film)
2007 Ljubov odna (TV film)
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
1984 Obratnaja storona Luny

TV seriály

2018 Akvareli (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
Něpokornaja (TV seriál)
Spasatěl (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Marafon dlja trjoch gracij (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
My s toboj odnoj krovi (S01E15)
Ob etom nikto ně uznajet (S01E08)
Dobro požalovať v klub (S01E03)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Pod kablukom (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Illjuzija sčasťja (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i karavaj (S04E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ledovyj mesjac (S13E07)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 4 (E04)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Bojňa (S01E08)
Vozvraščenije (S01E05)
Dolg (S01E04)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Relikt (S12E05)
Sila zvuka (S11E03)
2011 Format A4 (TV seriál)
Golubka (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Stažjor (S01E01)
Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
Vorovskaja krov (S10E05)
Černaja metka (S10E04)
další epizody (7)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Černyj korol (S01E15)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
Vasiljevskij ostrov (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Gruppa riska (S08E05)
Vstať, sud idět! (S08E03)
Semejnoje dělo (S08E02)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Epidemija (S01E19)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Častnyj slučaj (S03E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lučšij sposob zaščity (S07E03)
Černaja magija (S07E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S10E09)
Episode 4 (S10E04)
2006 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vyzov (S06E06)
Zvuki muzyki (S06E03)
Veselyj slonik (S06E02)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pravila abordaža (S01E09)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť za kadrom (S05E05)
Fotograf (S05E03)
Kto jesť kto (S05E02)
další epizody (4)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Vybor oružija (S04E06)
Pojeděm, krasotka, kataťsja (S04E04)
Istinnyje cennosti (S04E01)
2003 Mangust (TV seriál)
Prezumpcija vinovnosti (S01E05)
Čužoje lico (TV seriál)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Subbota. 15 časov (S02E02)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj bars (S03E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky