foto

Damla Sönmez

  • nar. 3.5.1987 (32 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am You
2018 Sibel
2017 Ayla
Taksim Hold'em
2014 Deniz Seviyesi
2013 Místo zlatých hvězd
2012 Kurtuluş Son Durak
Uzun Hikaye
2010 Mahpeyker - Kösem Sultan
Çakal
2009 Bornova Bornova
Kampüste çiplak ayaklar

TV seriály

2019 Çukur (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (13)
2018 Masum Değiliz (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Hayatın Müziği (E03)
Aşk ve Gurur (TV seriál)
2014 Güllerin Savaşı (TV seriál)
2013 Bir Aşk Hikayesi (TV seriál)
2012 Şubat (TV seriál)
2010 Türkan (TV seriál)
2008 Emret Komutanım (TV seriál)
2007 Fırtınalı Aşk (TV seriál)
2006 Pertev Bey'in Üç Kızı (TV seriál)
Sahte Prenses (TV seriál)
Şarkılar Susmasın (TV seriál)
2005 Emret Komutanım (TV seriál)
Kapıları Açmak (TV seriál)
2004 Camdan Pabuçlar (TV seriál)
Omuz Omuza (TV seriál)

Dokumentární

2020 Vzestup Osmanské říše (TV seriál)
Popel k popelu (E06)
Dávná proroctví (E05)
Mluviti stříbro, mlčeti zlato (E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2013 Makina Kafa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky