foto

Laurent Herbiet

  • nar. 9.8.1961 (59 let)
    Annay, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Les trois silences (TV film)
2012 Manipulations (TV film)
2011 Le chant des sirènes (TV film)
2010 On bosse ici! On vit ici! On reste ici!
2006 Mon colonel

TV seriály

2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Ve stínu Alfreda Hitchcocka
2018 První přítel člověka

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Le chant des sirènes (TV film)
2009 Les Herbes folles
2006 Mon colonel

TV seriály

2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Malaterra (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Ve stínu Alfreda Hitchcocka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky