foto

Kirill Kaganovič

  • nar. 30.3.1987 (34 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na skorosti
Zolotoje kolco (TV film)
2019 Věrnost
2018 Vlašský oříšek
Všechno, nebo nic
2017 Jana+Janko
Odnoklassnicy: Novyj povorot
2016 Superplochije
2014 Kak meňa zovut
2009 Rossija 88

TV seriály

2021 Sekrety semejnoj žizni (TV seriál)
2020 Novaja žizň (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Trassa smerti (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2014 Чёрная река (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
Rok-n-roll pod Kremljom (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Raskolnikov (E09)
2011 Advokat (TV seriál)
Rokovoj piknik (S08E18)
2010 Gluchar (TV seriál)
Skandalistka (S03E41)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky