foto

Jukka Kaitala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2007 Antiikkieno
2005 Lintu sininen (TV film)
Rakastuin mä luuseriin
2004 Seitsemän veljestä (TV film)
2003 Baltazarův pes
Dvanáct měsíců
Äiti ja Seija (TV film)
2001 Příběhy nekonečných cest
1994 Ochočený čáp
1992 Hiilisangolla ratsastaja (TV film)
1991 Marie - mekaanisia muunnelmia leskelle, kaktukselle ja kuningattarelle (TV film)

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu (TV seriál)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Tuhlaajapojan paluu (E06)
Olet ajatustesi näköinen (E05)
Meidän joukkue (E04)
další epizody (6)
Joulukalenteri: Porokuiskaajan arvoitus (TV seriál)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
Taivaan tulet (TV seriál)
Full metal jacket (S03E02)
Ministeri (S03E01)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Wanha toweri (S02E10)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Parasta aikaa (TV seriál)
Runosuoni sykkii (E02)
Taivaan tulet (TV seriál)
Isieni talo (S02E02)
2008 Sitoutumisen alkeet (TV seriál)
Heikkoja hetkiä (E04)
Perhe vai perse (E03)
Kaveripohjalta (E02)
další epizody (4)
2007 Punahilkka (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Eksyneet (S01E07)
2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1991 Jäljet vedessä (TV seriál)
1988 Kaatis (TV seriál)
1987 Kolarikorjaamossa kummittelee (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2018 Metsän selviytyjät (TV film)
2016 Norsunluukoira (TV seriál)
Pravá tvář severské přírody (TV seriál)
2015 Ötökkämiehet (TV seriál)
2009 Oskari Tokoi (1873 - 1963) (TV film)
Rikoksen maailma (TV seriál)
2003 Rajakoulun rehtori (TV film)
Sambaa pakkasessa (TV film)
1999 Estelle - unelma paremmasta (TV film)
1988 Kesäkulttuuria: Erotiikkaa etsimässä (TV film)

TV pořady

2018 Tiedonjyvä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky