foto

Tiina Wilén

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Baby Jane
2017 Země vánočních zázraků
2016 Důl
Onnenonkija
2015 Vares - Sheriffi
2014 Uprchlíci
2013 Nuoret nerot (TV film)
2012 Miss Blue Jeans
Totálně našrot
2008 Domov šedých motýlů
Älä unta nää (TV film)
2007 Ganes
V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Unna a Nuuk
2004 Impérium jazzu
Pan Pelikán

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
Pientä laittoa (TV seriál)
Hyvästien aika (E08)
Imekääpä tynkää (E07)
Pöytä puhtaaksi (E06)
další epizody (8)
2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky