foto

Jurij Mosejčuk

  • nar. 14.4.1981 (39 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 S otkrytym serdcem
2012 Něvesta mojego ženicha (TV film)
2010 Jolki
2008 Ot tjurmy i ot sumy (TV film)
2003 Pud zolota (TV film)
2001 Dva tovarišča
2000 DMB

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dětki v kletke (S04E03)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 19 (E19)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Vsju ostavšujusja žizň (S01E03)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tajnyj znak 3. Formula sčasťa (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
Undina (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky