foto

Irina Lačina

  • nar. 29.8.1972 (46 let)
    Bělcy, Moldavsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nouzový let
2013 Legenda 17
2011 Tolko ty (TV film)
2007 U Pana Boga w ogródku
2002 A hídember
1998 U Pana Boga za piecem
1995 Hellfire (TV film)
1994 Francuzskij vals (TV film)
1991 Bluždajuščije zvjozdy
1982 Paděnije Kondora
1979 Podozritelnyj

TV seriály

2015 Juročka (TV seriál)
2012 Sobačja rabota (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Ochraňajemyje lica (TV seriál)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace