foto

Jamie Bernstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dark Circles

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Backdoors (S02E11)
Holes (S02E08)
Viktor (S02E04)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Ghost Stories (S01E09)
American Horror Story (TV seriál)
Parádní kousek (S04E12)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Zrůdy za denního světla (S04E02)
2011 Treme (TV seriál)
Na sestupu (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace