foto

Gérard Pullicino

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Natalie Dessay chante Michel Legrand (koncert)
2011 Grand restaurant II, Le (TV film)
2010 Le Grand restaurant (TV film)
2003 Eurobest (TV film)
1999 Babel

TV seriály

1994 N'oubliez pas votre brosse à dents (TV seriál)
1990 Télé des inconnus, La (TV seriál)

Dokumentární

1994 Jean Michel Jarre: Europe in Concert (koncert)

TV pořady

2012 Le grand show (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2006 Tout le monde veut prendre sa place (TV pořad)
2005 Duos de l'impossible, Les (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace