foto

Sebastian Edtbauer

  • nar. 24.9.1981 (39 let)
    Trostberg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2018 Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2016 Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2012 Vatertage - Opa über Nacht
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2008 Smrtící lavina (TV film)

TV seriály

2020 Lena Lorenz (TV seriál)
Sternenkind (S06E02)
Außergewöhnlich einzigartig (S06E01)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Genieße jeden Augenblick (E24)
2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Geschwisterliebe (S05E04)
Schatten und Licht (S05E03)
Kind da, Job weg (S05E02)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Das verlorene Mädchen (E21)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Eindeutig uneindeutig (S04E04)
Mutter für drei Tage (S04E02)
Babyglück hoch 3 (S04E01)
2017 Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
Geliehenes Glück (S03E05)
2016 Lena Lorenz (TV seriál)
Ein Fall von Liebe (S02E07)
Von weit her (S02E05)
Spurlos verschwunden (S02E03)
další epizody (4)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Feuer und Flamme (S01E11)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Der Komödienstadel - Alpenglühn und Männertreu (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Obandlt is! (divadelní záznam)
2011 Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Verhexte Hex (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2003 UFC 43: Meltdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky