foto

Sebastian Edtbauer

  • nar. 24.9.1981 (38 let)
    Trostberg, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Lena Lorenz - Geschwisterliebe (TV film)
Lena Lorenz - Kind da, Job weg (TV film)
Lena Lorenz - Schatten und Licht (TV film)
2018 Lena Lorenz - Babyglück hoch drei (TV film)
Lena Lorenz - Eindeutig uneindeutig (TV film)
Lena Lorenz - Mutter für drei Tage (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Lena Lorenz - Geliehenes Glück (TV film)
Lena Lorenz - Wunsch und Wirklichkeit (TV film)
2016 Lena Lorenz - Ein Fall von Liebe (TV film)
Lena Lorenz - Entscheidung fürs Leben (TV film)
Lena Lorenz - Spurlos verschwunden (TV film)
Lena Lorenz - Von weit her (TV film)
Liebe bis in den Mord: Ein Alpenthriller (TV film)
2015 Lena Lorenz - Willkommen im Leben (TV film)
Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
2014 Der Komödienstadel - Alpenglühn und Männertreu (divadelní záznam)
2012 Der Komödienstadel - Obandlt is! (divadelní záznam)
Vatertage - Opa über Nacht
Was machen Frauen morgens um halb vier? (TV film)
2011 Der Komödienstadel - Die Provinzdiva (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Herz ist Gold (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2009 Der Komödienstadel - Verhexte Hex (divadelní záznam)
2008 Smrtící lavina (TV film)

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Das verlorene Mädchen (E21)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 UFC 43: Meltdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky