foto

Niklas Häggblom

  • nar. 27.3.1965 (54 let)
    Loviisa, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hyvää joulua
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
2008 Glenn (TV film)
2007 Ganes
Sanaton sopimus (TV film)
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Apinajuttu
1993 Goodbye Gibraltar
Malbik
1988 Raseri

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)
2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Kaukainen ystävä (S03E05)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
další epizody (5)
2008 Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Viapori antautuu (E02)
Kasakat tulevat (E01)
Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
Vägsjälar (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Apinajuttu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace