foto

Emilia Pokkinen

  • nar. 18.4.1966 (53 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Seuraava taso
Silmät
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1992 Mestari
1988 Kukunor

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Oslava jara (část první) (S02E03)
2014 Syke (TV seriál)
Sydäntä kylmää (S01E01)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
Onnettomuusihminen (S01E09)
další epizody (6)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (8)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2008 Suomi vuonna 2030 (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (5)
Hovimäki (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Voimalla seitsemän miehen (E12)

Dokumentární

2002 Kirjoitan teille täältä maan päältä
1997 Tabe Slioor, ei kuka tahansa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky