foto

Melina Petriella

  • nar. 1976
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Miss Tacuarembó
2004 Dolores de casada
Ztracená objetí
2000 Esperando al Mesías
1996 Besos en la frente

TV seriály

2008 Don Juan y su bella dama (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2005 Amor en custodia (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2002 Precio del poder, El (TV seriál)
Son amores (TV seriál)
2001 Sodero de mi vida, El (TV seriál)
2000 Calientes (TV seriál)
Divoký měsíc (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1994 Inconquistable corazón (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky