foto

Markku Köngäs

  • nar. 6.12.1958 (61 let)
    Tervola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pyörämies
Santa
2013 Temné vody
2012 Týden ticha
2010 Laponská odysea
2004 Reissu (TV film)
2003 Mosku - lajinsa viimeinen
2002 Dream Dream Dream (TV film)
Korpisen veljekset (TV film)
1999 Rikos ja rakkaus
1997 Kummeli kultakuume
1995 Nuku sydän (studentský film)
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
1989 Zimní válka

TV seriály

2007 Taivaan tulet (TV seriál)
No Man's Land (S01E02)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

2011 Les Feux Arctiques

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky