foto

Aleksandra Kisio

  • nar. 22.3.1983 (37 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kobiety bez wstydu
2011 Wojna żeńsko-męska
2010 Belcanto
Kołysanka
Milczenie jest złotem
2009 Lunatycy (TV film)
Złoty środek
2008 Skorumpowani
2007 Szaleńcy
Testosteron
2006 Dublerzy
Rzeźnia numer 1
2005 Žabí lamento
2002 Edi
Jak to się robi z dziewczynami
Kariera Nikosia Dyzmy
W kogo ja sie wrodzilem? (TV film)

TV seriály

2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Figiel (S21E05)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Niebezpieczny pościg (S02E05)
2011 Instynkt (TV seriál)
Znak Lucyfera (E04)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Szczerość w rodzinie (E06)
Kobiece emocje (E05)
další epizody (7)
Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Nowa (TV seriál)
Pożegnanie (E13)
Prosto w serce (TV seriál)
2009 39 i pół (TV seriál)
Bez trzymanki (S02E06)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 6 (E06)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Pan Luty (E30)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Tylko miłość (TV seriál)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Diagnoza (E07)
Paparazzi (E06)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky