foto

Aleksandra Kisio

  • nar. 22.3.1983 (36 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kobiety bez wstydu
2011 Wojna żeńsko-męska
2010 Belcanto
Kołysanka
Milczenie jest złotem
2009 Lunatycy (TV film)
Złoty środek
2008 Skorumpowani
2007 Szaleńcy
Testosteron
2006 Dublerzy
Rzeźnia numer 1
2005 Žabí lamento
2002 Edi
Jak to się robi z dziewczynami
Kariera Nikosia Dyzmy
W kogo ja sie wrodzilem? (TV film)

TV seriály

2010 Prosto w serce (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
Tylko miłość (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace