foto

Tiina Kaukanen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
Miami
Yösyöttö
2016 Fantasia
Kaikki hyvin, Pekka
Kláda
Pod ochrannými křídly
2015 Armi elää!
Šermíř
Tábor pro dospělé
Tuolla puolen
2014 The Swedish Moment
2013 Kaappari
Kaksi kotia (TV film)
Přijede prezident!
Temné vody
Ukryto za závěsem
21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Odhalený přístav
2011 Kotirauha
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2009 Rööperi
Väärät juuret
2008 Luottomies
Rozkaz
2007 Lieksa!
Tässä lepää Aino Koski (studentský film)
2006 Král telenovely
Matti
Riisuttu mies
2005 Zamrzlá země
2004 Láska je láska
Výrobna dospělých
2003 Ei siihen kuole
Nousukausi
2002 Duetto amoroso (TV film)
Heinähattu ja Vilttitossu
Pieniä eroja
Rakkaus on aarre
2001 Emmauksen tiellä
2000 Badding
Laina-aika
1999 Rakkaudella, Maire
Rikos ja rakkaus
Silmä silmästä
1998 Kuningasjätkä
Minäkin rakastan sinua (TV film)
1997 Juhannustarinoita
Lunastus
Minerva
Sagojoga minister
1996 Merisairas
My Boy (TV film)
Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
1995 Suolaista ja makeaa
1994 Avuton Anna
1993 Toinen luonto (TV film)
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
1991 Sukellus
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1989 Yksi-yksi (studentský film)

TV seriály

2013 #lovemilla (TV seriál)
2009 Morsian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
Amorin nuolia (S01E02)
Tervetuloa Miikkulaan (S01E01)
2004 Me Stallarit (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)

Dokumentární

2009 Vesikaupunkeja

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rakkaudella, Maire
1997 Juhannustarinoita
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut

Dokumentární

2012 Näin me se tehtiin: Vuosaari

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Scénografická filmografie

Filmy

1998 Minäkin rakastan sinua (TV film)

Maskérská filmografie

Filmy

1993 Toinen luonto (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace