foto

Anthony Morton

  • nar. 1927
  • zem. 15.1.2001
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Rozparovač (TV film)
1976 Confessions of a Driving Instructor
Queen Kong
1970 Představení
Rise and Rise of Michael Rimmer, The
1969 Jaká to rozkošná válka!
1965 Campaign for One (TV film)
1962 Guns of Darkness
Village of Daughters

TV seriály

1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Just Liz (TV seriál)
Time of My Life (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Starý pes se novým kouskům nenaučí (S01E03)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
Young at Heart (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace