foto

Cédric Le Maoût

  • nar. 19.11.1987 (31 let)
    Lille, Nord, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Souffler plus fort que la mer
2014 Příště budu mířit na srdce
2012 Hvězdář
2011 Bonheur des Dupré, Le (TV film)
2010 Vital désir (TV film)
2009 La saison des immortelles (TV film)
Un singe sur le dos (TV film)

TV seriály

2017 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
Chambre avec vue (S01E08)
2012 Chambre 327 (TV seriál)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
L'Explosion (E07)

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 The 4th Wall

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky